![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam skrypt logowania we flashu wykorzystujący php mysql i actionscript. Mój problem polega na tym ze nie mogę w polu dynamic text wyświetlić daty ostatniego logowania, którą tworze w sesji. Oto skrypt php:
Ten post edytował piotrek x 15.03.2009, 23:10:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Boże cały temat i nikt z nas nie zauważył błędu logicznego :/ Nie przechowuje sie w sesji ostatniej daty zalogowania użytkownika tylko w bazie, bo przecież sesja ginie po jakimś czasie (no chyba, że ją ustawiłeś na parę lat...) Utwórz w tabeli pole last_login_time i tam zapisuj datę ostatniego zalogowania a następnie ją przekaż do flasha. Ok... Ale chyba nie w tym problem... Załóżmy że chcę tą datę ustalić na stałe (np. 2003) to tworze: Chyba wszystko ok, ale jednak nie mogę się wtedy zalogować. Jak jest samo to mogę się zalogować, lecz flash wywala błąd importu danych ostatniego logowania (bo nie ma czego zaimportować :/) Jeszcze próbowałem taką opcje:
W ten sposób mogę się zalogować ale również występuje błąd importu danych lub _level0.pt1 ( nie wiem od czego to 2 się bierze i co zrobić by ponownie sie wyświetliło, po prostu czasami tak wyskakuje zamiast błędu importu. pt1 to pole tekstowe) Ten post edytował piotrek x 19.03.2009, 21:59:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:23 |