![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć, jak to zrobić poprawnie walidacje w JS, aby sprawdzało, czy został wybrano chociaż jeden zawód z wielu podanych?
Próbowałem tak:
Chodzi tylko to z tym zawodem, reszta jest dobrze, bo inne walidacje działają (tylko nie wklejałem ich tutaj, żeby nie zaśmiecać kodu). Proszę o pomoc. P.S.: tak znaczy, że wybrane, a nie znaczy, że nie wybrane (w razie czego). Ten post edytował in5ane 13.03.2009, 07:59:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wszystko bardzo fajnie działa. Dodałem sobie to do tej mojej funkcji (to mi się udało w poniższy sposób), ale jest pewien problem, gdyż napis w alercie wyświetla mi się tyle razy ile razy się wykonuje pętla (czyli tyle ile jest tych zadań).
Dodałem to tak:
I czy da się jakoś zakończyć te pętlę przed napis +=? Już próbowałem breakiem, ale to wtedy nie działało w ogóle. Musiałem do IF'a dopisać ! aby to działało pod mój skrypt. Ten post edytował in5ane 15.03.2009, 18:25:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:41 |