![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Szukam doświadczonego programistę do wykonania rozbudowanego programu partnerskiego, od programisty oczekuję doświadczenia min. 4 lata, które można potwierdzić, ciekawe i duże realizacje w portfolio. Ważne jest również to aby programista nie pracował nad kilkoma projektami jednocześnie, a tylko nad naszym, kontakt musi być bezproblemowy tel / gg / mail no i ważne jest to aby miał czas w tygodniu i weekend. Nasza propozycja cenowa to 5 000 złotych netto, termin do ustalenia. Możliwa umowa / zaliczka przed przystąpieniem do prac lub "jak już coś będzie" - ustalimy indywidualnie. Oferty zawierające opis doświadczenia zawodowego oraz linki do działających serwisów proszę kierować na maila acpa@o2.pl Pozdrawiam i zapraszam profesionalistów. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pyro: ja po prostu mam już zbyt wielkie doświadczenie i na wielu projektach się przejechałem. Jak czytam takie ogłoszenie to od razu widzę inne ogłoszenia typu "zlecę wykonanie serwisu działającego jak allegro / ebay, wynagrodzenie 5 tys. pln" - powiedz czy byś się podjął ?
A może pod pojęciem "rozbudowany program partnerski" kryje się jakiś mini CRM? Nauczyłem się już by nie schodzić poniżej pewnego minimum, które jest zależne od typu projektu. Jak zaczniesz schodzić poniżej to za którymś razem (nie mówię, że tak będzie tym razem) klient Cię załatwi. Za samą wyłączność moja stawka miesięczna to 10 tys. pln netto - zwłaszcza jeśli doliczyć dostępność 24/7 Do tego jeśli praca wymaga więcej niż 8 godzin dziennie a mniej niż 12 to stawka razy 2, jeśli więcej niż 12 a mniej niż 16 to stawka razy 8. Itp. itd. Brałem już zlecenia gdzie pracowałem nad jednym 30 godzin bez przerwy bo klient był w wielkiej potrzebie. Ale wtedy zapłacił odpowiednio więcej. Tutaj widzimy wymagane czteroletnie udokumentowane doświadczenie - dla programisty z czteroletni udokumentowanym doświadczeniem, który ma jeszcze portfolio rozmowa o pracę zaczyna się od stawki 6 tys. pln netto. I spokojnie może tyle dostać a nawet więcej, jeśli tylko się zna na rzeczy. A tutaj taka znajomość jest wymagana poprzez "rozbudowane projekty". Więc czy teraz dalej uważasz, że miesiąc Twojej pracy gdzie jesteś dostępny 24/7 i spełniasz wymagania, jest wart 5 tys. pln czy może jest wart o wiele więcej ? Bo jeśli jest według Ciebie wart tylko 5 tys. pln i spełniasz te wymagania to ja Cię zatrudniam u siebie. pozdrawiam serdecznie, Łukasz -- edit -- Czytając inne posty tego Pana mogę wywnioskować, że szuka podwykonawcy - resztę sobie dopowiedzcie sami. Ten post edytował Kocurro 15.03.2009, 12:09:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 09:53 |