![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam takie pytanie: Dlaczego IE inaczej wyswietla mi dane z bazy niz FF. Dodam ze mam zrobionego css i w FF wyswietla sie normalnie a w IE bardzo wielkie litery. Prosze o pomoc
Moje drugie pytanie to : header("Location:index.php?menu=user"); jaki tutaj jet blad? Jesli wpisze samo user.php ok chodzi ale jak wpisuje menu=user wyskakuje ze nie ma takiej strony. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym headerem to jest tak moze wytlumacze najpierw. No bo mam liste pytan w formie i po kliknieciu na sumbita przechodzi dalej i tak sobie wymyslilem ze w tej nastepnej stronie sa obliczane punkty i przekazywane do bazy i zaraz po dodaniu do bazy strona przechodzi do strony profilu. Mozna wogole tak zrobic? Moze macie lepsze rozwiazania na to ?
Probowalem zrobic tak ze pod formem po kliknieciu submita zliczane sa punkty+ dodawanie wynkiu do bazy a nastepnie przechodzi do usera ale jednak nic to nie dalo. a to wyglada tak : 1. Strona test.php - form action=odp.php 2. Kod if($_POST['wyslij1']=='Koniec'){ echo 'Wykład 1'; $Pytanie1 = $_POST['Pytanie1']; $Pytanie2 = $_POST['Pytanie2']; $Pytanie3 = $_POST['Pytanie3']; $Pytanie4 = $_POST['Pytanie4']; $Pytanie5 = $_POST['Pytanie5']; $Pytanie6 = $_POST['Pytanie6']; $Pytanie7 = $_POST['Pytanie7']; $Pytanie8 = $_POST['Pytanie8']; $Pytanie9 = $_POST['Pytanie9']; $Pytanie10 = $_POST['Pytanie10']; $suma1=$Pytanie1 +$Pytanie2+$Pytanie3+$Pytanie4+$Pytanie5+$Pytanie6 +$Pytanie7+$Pytanie8+$Pytanie9+$Pytanie10; $testy=mysql_query("insert into wyniki values ('','1','".$_SESSION['login']."','".$suma1."','".$dzisiaj."') "); header('Location: index.php?menu=user'); } Mam jeszcze jedno pytanie co to są za błedy : Warning: require(../baza/db_inc.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wyklady\testy\odp.php on line 2 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../baza/db_inc.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\wyklady\testy\odp.php on line 2 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 07:13 |