![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prosiłbym o ocenę witryny jednego z Hoteli którą miałem przyjemność realizować. Całość działa w oparciu o autorski CMS, do którego z oczywistych powodów nie mogę podać dostępu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) , ale dodam że można zarządzać każdą literka, zdjęciem, pozycja etc. link |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
strona troszkę się rozwala w ie6 , ale z tego co widzę uwzględniłeś to dając komunikat:
Używasz przestarzaj wersji przeglądarki Internet Explorer. Aby ta strona wyświetlała się poprawnie musisz ją zaktualizować lub zmienić na inną. Kliknij jeden z poniższych logotypów by przejść na stronę pobierania innych przeglądarek. ogólnie strona fajna, choć osobiście nie cierpię grafiki swf (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz przestarzaj wersji przeglądarki Internet Explorer. Aby ta strona wyświetlała się poprawnie musisz ją zaktualizować lub zmienić na inną. Kliknij jeden z poniższych logotypów by przejść na stronę pobierania innych przeglądarek. Zmień tekst na:Jestem marnym deweloperem, który nie potrafi dobrze pociąć strony. Proszę zainstaluj coś innego nić IE 6.0 żeby nie było mi głupio. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień tekst na: Jestem marnym deweloperem, który nie potrafi dobrze pociąć strony. Proszę zainstaluj coś innego nić IE 6.0 żeby nie było mi głupio. Dzięki za dosadną krytykę. Nie wydaje mi się byś na podstawie tego komunikatu był w stanie ocenić jakim deweloperem jestem, ale od strony użytkownika masz w sumie rację, chyba będę musiał to poprawić. Chociaż z drugiej strony, im mniej powodów do aktualizacji przeglądarki daje się internautom, tym mniej z nich to zrobi, co w sumie ogranicza możliwości deweloperów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wydaje mi się byś na podstawie tego komunikatu był w stanie ocenić jakim deweloperem jestem, ale od strony użytkownika masz w sumie rację, chyba będę musiał to poprawić. Strona nie wyświetla się poprawnie w przeglądarce, która ma 22.5% polskiego rynku. A Ty usprawiedliwiasz to przeglądarką. Czy to nie świadczy o Twoich umiejętnościach?Gro deweloperów potrafi ciąć strony na wszystkie przeglądarki i nie chowa się za "przestarzałym" czymkolwiek. Chociaż z drugiej strony, im mniej powodów do aktualizacji przeglądarki daje się internautom, tym mniej z nich to zrobi, co w sumie ogranicza możliwości deweloperów. A dlaczego chcesz karać użytkownika za cokolwiek. Możesz ustawić mu komunikat sugerujący zmianę jeśli tego chce i kierujący do informacji dlaczego mu się to opłaci. Ale nie możesz go zmuszać i szantażować źle wyświetlająca się stroną. Browse Happy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 01:33 |