Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> zdarzenie na przycisk
pysiok1983

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam!

Mam drobny problem z reakcją strony na przycisk. Mam formularz, w którym podaje się maila oraz jest przycisk wyślij. Przycisk i pole do wpisywania:
Kod
<form action="" method="POST">
<span class="style1">wpisz e-mail:</span>
<input tabindex="2" id="user_password" name="mail_to" maxlength="45" size="43" class="form" type="text" style="height:30; font-size:18px" />
<br><br><br />
<input class="mkj" type="submit" value="Wyślij" style="font-size:18px; font:bold "/>
</form>

W tym samym pliku mam również wpleciony kod php:
Kod
if (isset($_POST['mail_to'])){......... wówczas wyśle maila

Moje pytanie brzmi co należy dodać aby po kliknięciu na przycisk wyślij (po jego kliknięciu pojawia się nowa strona z komunikatem, że mail jest wysyłany, a jak skończy wysyłać, wyświetli się że strona, że już wysłano)

echo nie wchodzi w grę ponieważ chcę aby komunikat był wyświetlany na innej stronie już bez formularza i innych rzeczy, które są widoczne na początku.

Dzięki za pomoc!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pysiok1983

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Spoko ! Nie zmienia to jednak faktu, że nie działa! Czy trzeba jakąś funkcją wywoływać to aby php najpierw wykonał echo a później to co ma dalej w listingu?
Send jest funkcją zapisaną gdzie indziej, mimo wszytko kod nie chce wykonać innych poleceń, które są wcześniej dopóki nie wykona senda. Można jakoś to rozwiązać?? Nie wiem przerwać czy cos?
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:28