![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
nie wiem za bardzo jak to ladnie napisac ale w skrocie, mam taki kod (oczywiscie wyciete fragmenty najbardziej moim zdaniem istotne):
i teraz chcialbym na tej podstawie dynamicznie wypelnic 2 imputy obok, to znaczy:
uwagi: wszystko jest w petli, to sa tak jakby pozycje w fvat, na podstawie wypelenienia innych imputow (ilosc) bedzie liczona cena brutto, netto łącznie, łącznie cała fvat (js) tabele: towary, pozycje, fvat ps. juz poprawilem zeby to logicznej brzmialo. ps2:
Ten post edytował Ciubas 1.03.2009, 20:56:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokladnie, wybieram towar z listy rozwijanej, po wybraniu np. id_towaru = 1 wyswietlaja mi sie w imputach obok -> wartosci z bazy danych (cena i vat) tego konkretnego towaru / pozniej je juz js poprzeliczam itd.
glownie mi chodzi jak wykonac dynamiczne zapytanie do bazy, czy moze sie robi to w inny sposob, ktorego po prostu nie znam;/ Ten post edytował Ciubas 1.03.2009, 21:03:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:50 |