![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, jak zrobić w artykule pole tekstowe, aby po wpisaniu jakigos hasla np "dom", pojawial się napis"tak, to dom"?? Mam na stronce zainstalowaną Joomlę, wiec mam to w postaci kodu normalnie w artykul wpisac pod tekstem, czy jak??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dzięki, ale skopiowalem ten kod i jak otweram w przeglądarce to obojętnie co wpisze, nic sie nie pojawia;(
Może zły kod:? <script type="text/javascript"> function sprawdz(formularz) { if(formularz.haslo.value != formularz.haslo2.value) { alert('Podane hasla roznia sie od siebie'); return false; //nie wysle formularza } else { alert('Jest ok, wysylamy formularz;)'); return true; //wysle } } </script> <form action="" method="post" onsubmit="return sprawdz(this);" <input type="text" name="haslo"/> <input type="text" name="haslo2"/> <input type="submit" /> </form> Może to źle robie? Wkleilem ten kod do artykulu na stronie, otwarłem artykul i zobaczyłem pole tekst i przycisk wpisalem byle co nacisnalem i nic;( Ten post edytował Michalo1994 1.03.2009, 13:30:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 13:00 |