![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z funkcją która wykonuje się jedynie wtedy gdy w jej ciele załączę jakiś alert: Kod JS: Kod function runProcess() { var url = 'plik.php?case=runProcess'; XMLHttp.onreadystatefunction = function() { if(XMLHttp.readystate == 4) { var result = "Chyba sie udalo sie"; } } XMLHttp.open('GET', url, true); XMLHttp.send(null); } Kod PHP Kod session_start(); switch($_GET['case']) { case 'runProcess': $_SESSION['process'] = 'runProcess'; break; } Działający kod JS Kod function runProcess() { var url = 'plik.php?case=runProcess'; XMLHttp.onreadystatefunction = function { if(XMLHttp.readystate == 4 { var result = "Chyba sie udalo sie"; } } XMLHttp.open('GET', url, true); XMLHttp.send(null); alert('dziala'); } Ktoś dopomoże? Ten post edytował muchol 25.02.2009, 13:00:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Walczę od 2 dni. Metodą prób i błędów doszedłem do tego że kiedy jest alert() to funkcja JS się wykonuje.
Przekopałem troche netu. Znalazłem wskazówkę żeby zmienić metodę wysyłania na POST, ale też nie pomogło. Więc żaden konkurs, jestem zdesperowany jedynie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 08:11 |