![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
W tym roku kończę gimnazjum i pora mi wybrać jakąś szkołę. Interesuje mnie technikum/liceum z profilem informatycznym. Najlepiej okolice Żoliborz/Bielany/Bliskie centrum. Do tej pory znalazłem tylko technikum o profilu informatycznym na ul. gen. Zajączka. Myślę, że powinienem uzyskać wynik ok. 110 punktów. Czy ktoś jest może w moim wieku i też dokonuje takiego wyboru i może mi doradzić? A może ktoś już wybrał i jest w 1/2/3 klasie technikum/liceum. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam, ArekJ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też kończe gimnazjum i wiem jacy sa nauczyciele oceniają po ładnosci rysunku w paintcie informatyka w gimnazjum to jedna wielka nuda no ale nie o to mi chodzi mówicie ze nic sie nie nauczycie od nauczycieli no ale nie chodzi tylko o nauczenie sie jesli to wiemy to mozemy sie cieszyć najwarzniejszy jest papierek ja po technikum ide na politechnike wiec nie obchodzi mnie to ze malo naucza warzne ze papierek jest
Ten post edytował 00napster00 24.02.2009, 10:13:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:17 |