![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę skryptu hostingu obrazków.
Jest to mój pierwszy skrypt w PHP, Siedziałem nad nim wiele całych dni... Jestem dumny że zrobiłem go sam, ale też ciekawy czy nieprzespane noce były tego warte. Wrzuciłem go w dość badziwny desing bo nie miałem żadnego pomysłu. Skrypt posiada panel admina w którym można: Ustalać jakość i wielkość miniaturek, wielkość obrazu, katalogi do jakich wgrywane jest zdjęcie, katalog dla miniaturek Zarządzanie 3-miejscami reklamowymi. Edycja stron Pomocy, Regulaminu i kontaktu. Zarządzanie zdjęciami Możliwość włączenia (zgłaszania) Reportu zdjęć... Meta tagi i tytuł. Proszę o ocenę, i krytykę szczególnie. Skrypt stworzyłem na potrzeby mojego forum, ale najpierw chcę poznać wasze zdanie. Jeśli macie jakieś propozycje co można by było zmienić lub dodać szczególnie w wyglądzie strony... Był bym wdzięczny. Bo tak naprawdę nie wiem nawet co umieścić w topie... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) Adres: WojtekPierzchala.orge.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już dajcie nie swoje skrypty do oceny, to wybierajcie chociaż jakieś lepsze... Uważam, że potrzebny jest regulamin tego działu i temat powinien się ukazywać po akceptacji moderatora, powinny być jakieś minimalne wymogi, które powinien spełniać skrypt (choćby fragment kodu i konto do testów), bo dziecięce lamerstwo nas zaleje - nie tak dalej jak miesiąc temu też jakiś dzieciak dał do oceny nie swój skrypt i człowieka zbluzgał, bo to zauważył, a ile nie swoich projektów przechodzi? Ciężko przecież zamiast oceniać pracę to zakładać od razu plagiat.
Jest to problem na każdym forum tego typu, albo najlepiej od razu banować, bo będzie tak długo dawał nie swoje prace do oceny, aż nikt nie będzie mógł tego udowodnić (choćby, żeby zrobić nam na złość). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:16 |