![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mysle, ze od czasu do czasu milo jest sie posmiac (nie tylko z postow lamerow (np n*s*) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) z kawalow. Tak wiec jak ktos ma jakis fany dowcip to niech tu go napisze.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy juz to bylo. za duzo juz tych postów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Jedzie dres nowiutką Betą 7. Nagle wjechał na butelkę i poszła guma. No to drech zabiera się za zmanę koła. Odkręca to koło i odkręca, a tym czasem podchodzi do niego drugi dresik i się pyta: -Co robisz? -No jak to co? Odkręcam koło! Na to drugi dres jeb! w szybę kamieniem i mówi: -No to je biorę radio! ---------------------------- Maz mówi do zony: - W ten weekend jedziemy na ryby - ja ty i pies. - Ale wiesz ze nie nie lubie tego.... naprawde musze? - Musisz i koniec! - Ale... - No dobra dam ci w takim razie 3 mozliwosci: 1 - jedziesz ze mna; i psem na ryby , 2 - zrobisz mi laske;, 3 - bedziemy uprawiac seks analny. - Ale nie chce robic zadnj z tych rzeczy! - Sluchaj - mówi maz - nie masz wyjscia. Ide teraz do garazu przygotowac wedki i caly sprzet. Za 20 minut wracam i masz wybrac. 20 minut pózniej maz wraca i pyta: - I co zdecydowalas? zona na to zrezygnowana - no dobra zrobie ci laske. Facet usmiecha sie i sciaga spodnie a zona kleka i zabiera sie do rzeczy. Po chwili przestaje jedak i zdegustowana mówi: - Sluchaj nie moge juz twoj kutas jest taki brudny jakby w jakims gównie czy czyms - Taak - przyznaje maz - pies tez nie chcial jechac. ---------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:11 |