![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Szukam obiektowych skryptow napisanych najlepiej w php5 dotyczacych webowego klienta poczty. Przegladalem wiele skryptow ale tam wszystko jest strukturalnie, lub mieszanina funkcji z logika prezentacji. A ze chce napisac wlasnego klienta poczty napisanego obiektowo potrzebne mi sa jakies przyklady i pomoce. Poniewaz moja nauka jezyka obiektowego dopiero sie rozpoczyna i nie potrafie przerobic od tak skryptu strukturalnego na obiektowy. Jak narazie mam takie cos :
Ale nie mam zielonego pojecia jak np teraz dodac do tego logowanie uzytkownika lub zaznaczac maile np do wyrzucenia.... Ten post edytował Wolfie 15.02.2009, 21:21:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No stary nie przeginaj. Podałem ci tak ogólny schemat, że każdy bez problemu w każdym punkcie komentarzaj mojego kodu wstawi bez problemu to co chcesz uzyskać. Pomyśl bo to naprawdę nie jest trudne tym bardziej po otrzymanym schemacie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:40 |