![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
W tym roku kończę gimnazjum i pora mi wybrać jakąś szkołę. Interesuje mnie technikum/liceum z profilem informatycznym. Najlepiej okolice Żoliborz/Bielany/Bliskie centrum. Do tej pory znalazłem tylko technikum o profilu informatycznym na ul. gen. Zajączka. Myślę, że powinienem uzyskać wynik ok. 110 punktów. Czy ktoś jest może w moim wieku i też dokonuje takiego wyboru i może mi doradzić? A może ktoś już wybrał i jest w 1/2/3 klasie technikum/liceum. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam, ArekJ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odradzam wszystkim kasprzaka...
Po pół roku zrezygnowałem z tej zasyfionej szkoły... Powody: 1. szkoła zamknięta - masz 18 lat i nie możesz opuścić szkoły... żal 2. nauczyciele przedmiotów technicznych nie umieją nic ponad to co mają przedstawić w programie... jak to wygląda jak uczeń na pierwszej lekcji zagina nauczyciela od TI czy WSiGI?? 3. na pierwszych lekcjach u każdego nauczyciela dowiesz się, że przygotuję Cię tylko do poziomu podstawowego na maturze a jak chcesz zadbać o poziom rozszerzony to sorry winetu ale musisz sam na to zapracować poza murami szkoły... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
2. nauczyciele przedmiotów technicznych nie umieją nic ponad to co mają przedstawić w programie... jak to wygląda jak uczeń na pierwszej lekcji zagina nauczyciela od TI czy WSiGI?? wszystkie szkoły/licea mają takich nauczycieli od infy że wiele się od nich nie dowiesz , idź lepiej na profil matematyczny i olej w liceum infe, i tak przedstawią ci podstawy które znasz i jakieś starocie typu pascal. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:16 |