![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no więc tak...
chciałbym napisać skrypt, dzięki któremu będzie można się rejestrować, logować z poziomu strony głównej, redaktorzy będą mieli dostęp do panela administratora, ale w zależności jakie będą mieli upranienia, administrator(czyli ja:D) będzie mógł, zmieniać dane oraz usuwać userów. Narazie napsiałem tyle: useradd.php Kod <?
$dane="$nickname|-|$password|-|$mail|-|$functiononsiten"; $file="data/sitedatausers.dat"; $fp=fopen("$file", "a"); flock($fp, 2); //blokujemy fwrite($fp, $dane); flock($fp, 3); //odblokowujemy fclose($fp); echo 'Zrobione!!!!!!!!!!' ?> oraz formularz... formaddsusr.htm Kod <form action="useradd.php" method="post">
<input type="hidden" name="ok" value="1"><br> <input type="text" name="nickname" size="45"><br> <input type="password" name="password" size="45"><br> <input type="text" name="mail" size="45"><br> <input type="hidden" name="functiononsite" value="User"><br> <input type="submit" value="submit"> </form> liczę na szybką odpowiedź... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałem Ci wskazówkę, to Twój skrypt, Ty powinieneś wiedzieć co chcesz zrobić. Wskazałem Ci błąd, spróbuj go naprawić.
Ja niebardzo rozumiem co chcesz tu osiągnąć. Chcesz trzymać nazwy rang każda jako osobny plik, czy w jedym pliku wszystkie odzielone |+| ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 02:33 |