![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem poczatkujacy w php a takze w programowaniu obiketowym. Mam strukturalny skrypt ktory wyglada tak :
Ale chce go przerobic na kod obiektowy Powiedzmy ze na poczatek chcialbym tylko polaczyc sie do serwera i wyswietlic headery Moje proby wygladaja tak :
Wywala mi błąd : Cytat syntax error, unexpected '@' in C:\Program Files\WebServ\httpd\OOP\OOP\Mailbox.php on line 34 czyli bład w tej linijce : $mailbox->connect(gmail.com,jakisuser@gmail.com,jakieshaslo,993,imap); Jak mam sobie z tym poradzic ? No i czy ogolnie struktura mojego programu obiektowego jest poprawnie napisana ? Co nalezaloby poprawic ? Kolejna rzecza jest ze oczywiscie bede chcial do tego zrobic stronke aby mozna bylo podawac dane uzywtkowinka i halo zanim informacje zostana przeslane do skryptu php.....prosze o podpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Przeczytaj mój post numer 6. I pamiętaj o $this
Ten post edytował wookieb 10.02.2009, 17:08:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:57 |