![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aktualnie w swoim FW mam wszystko podzielone na akcje (obsługują całość, wywoływane ręcznie lub prze url), modele (pobieranie danych) i widoki (wiadomo) [poprostu MVC]. Jak mam formularz dodawania powiedzmy newsa to mam newsForm akcje i akcje news, ktora dodaje dane. Aktualnie to wszystko mam nijak wrzucone (wszystkie linki) do jakiegos widoku w panelu usera i jak masz prawa to sie wyswietla (np. "Dodaj news"). Mam w takim razie pytanie jak ładnie i elegancko rozwiązać PA.
Pozdr BartG |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Własnie chodzi o szybkość tworzenia. Jestem w stanie poświęcić miesiąc na szukanie rozwiązania, żeby później zaoszczędzić te 10min pisania. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Edycja komentarza w PA i przez usera łączą się nawzajem. Ale powiedzmy, że damy je osobno.
Teraz, jak rozwiązać wyświetlanie linków edycji przy newsie? Mogę dać prymitywnie Ale czy nie da się tego jakoś by zautomatyzować? Tak musiałbym dopisywać kolejne linki (etc. usuń). Może
Wtedy mógłbym zrobić jakąś metodę w każdej akcji newsa w PA, albo zmienną. Nie powie ktoś jak to rozwiązuje? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 22:45 |