![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z pozycjonowaniem strony w google. A zatem byłem na pierwszej stronie, a spadłem na 5. Co może być przyczyną, adres strony to moszczenica.info . Po wpisaniu w gogle Moszczenica byłem na 1 stronie a teraz jestem na 5. Jak mam wypozycjonować tą stronę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Mi się wydaje że w ramach promowania nowych stron otrzymał bonus punktowy, który pozwolił mu się na tyle wzmocnić że wylądował na samej górze, lecz po pewnym czasie traci się już te "dodatkowe punkty".
Poza tym jak sam widzisz masz na stronie u dołu jakieś śmieci z systemu do masowego pozycjonowania. Cytat Szklarska Por�ba | O�wietlenie Lampy | Autokary | Porcelana Karolina | Hosting suszarki sufitowe - sauny Wystarczy że ktoś to zgłosi do google polska (lub samo znajdzie) i automatycznie dostajesz filtr który obniża Ci PR, i znacząco pogorszą pozycje w wynikach wyszukiwania. Google nie toleruje takich praktyk. Usuń i do tego nie wracaj, zgłoś na grupie dyskusyjnej google że już tego nie masz i prosisz o usunięcie filtru. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 05:20 |