![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie jak zmienić hosting?? Mam stronę na serwerze yoyo, a teraz chce przenieś ją na serwer iSwift.eu jak mam to zrobić. Dodatkowo mam przekierowanie z domeny yoyo.pl na com.pl. Może ktoś mi pomóc?? -------------------- Aranżacja Zakładanie Pielęgnacja ogrodów
Usługi ogrodnicze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak:
Więc tak: 1.Usunąłem to przekierowanie z kodu html w pliku index.php 2.Wgrałem pliki na iSwift (nie do konkretnego katalogu tylko odrazu na serwer) Skasowałem wszystkie pliki jakie znajdowały sie na serwerze) 3.Tam podpiąłem domene com.pl 4.Uzyskałem połączenie Total Comanderem do serwera gdzie są moje pliki 5.W nazwa pl tam gdzie mam wykupioną domene wprowadziłem dns iSwift 6.Pod moim adresem www nie ma mojej strony 7.W yoyo usunąłem domene com.pl i pozostała tam tylko domena yoyo.pl (usunąłem pliki z serwera yoyo) Kurde pierwszy raz robie zmiane hostingu i nie wiem czy dobrze zrobiłem może o czymś zapomniałem -------------------- Aranżacja Zakładanie Pielęgnacja ogrodów
Usługi ogrodnicze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 23:07 |