![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z pozycjonowaniem strony w google. A zatem byłem na pierwszej stronie, a spadłem na 5. Co może być przyczyną, adres strony to moszczenica.info . Po wpisaniu w gogle Moszczenica byłem na 1 stronie a teraz jestem na 5. Jak mam wypozycjonować tą stronę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź sposób w jaki zmieniają się wyniki na te frazy bardzo często jest przetasowanie stron. Powiedziałem tylko, że mam wrażenie a konkretnie pozycjonuję stronę na słowo mydła naturalne. Tam możesz sprawdzić na tą frazę jestem niemal pewien, że tak jest. Powiedziałem też faworyzują nie oznacza to że ażdą stronę ładują na top 10 oznacza to tylko, że jesłi strona jest w TOP 10 to jest faworyzowana, znaczy zmienia pozycję (choć widziałem też odwrotną sytuację że strona mająca wysokie wydatki po dodaniu do reklam spadła w wynikach). Mówię też tylko, że google trochę miesza w wynikach.
PS to jest tylko moje subiektywne odczucie i nikt nie musi się z nim zgadzać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 02:42 |