![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z pozycjonowaniem strony w google. A zatem byłem na pierwszej stronie, a spadłem na 5. Co może być przyczyną, adres strony to moszczenica.info . Po wpisaniu w gogle Moszczenica byłem na 1 stronie a teraz jestem na 5. Jak mam wypozycjonować tą stronę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mówiąc o wpływie optymalizację strony na wyniki wyszukiwania trzeba mieć głównie takie rzeczy na uwadze jak: - odpowiednie nasycenie słowami kluczowymi - umieszczenie słów kluczowych w najważniejszych tagach czyli wspomniane hx czy strong - optymalizacja title i metatagów (w przypadku google metatagi są raczej mało istotne, ale nie zaszkodzi) - linkowanie wewnętrzne z odpowiednio dobranymi słowami kluczowymi - przyjazne url (ma znaczenie głównie kiedy w adresie jest wiele parametrów bo google tego nie lubi) - stosowanie atrybutów typu alt i title Jak już mówiłem sprawdź waszachwila.pl to jeden z przykładów sprawdź inne strony w pierwszej 10 założę się, że co najmniej połowa według "speców od pozycjonowania" nie powinna się tam pojawić. Co do Cytat Witam! Mam problem z pozycjonowaniem strony w google. A zatem byłem na pierwszej stronie, a spadłem na 5. Co może być przyczyną, adres strony to moszczenica.info . Po wpisaniu w gogle Moszczenica byłem na 1 stronie a teraz jestem na 5. Jak mam wypozycjonować tą stronę? Czekaj dodawaj linki i nie rób głupich ruchów nie zmieniaj nic na siłę jak byłeś na pierwszej tak i tam wrócisz nie martw się potrzeba trochę czasu a zadomowisz się tam na dłużej. PS pozycjonowałem parę stron i szczerze wystarczy dwa miesiące by strona była w TOP 10 ale to nie znaczy, że się tam utrzyma zauważyłem, że google zmienia pozycje stron i wcale nie zależy to od optymalizacji kodu, czy czegokolwiek takiego nawet powiem więcej mam wrażenie, że google zaczyna faworyzować strony, które wykupują reklamy. Jeśli masz reklamę (za dużo kasy) to wtedy jesteś wyżej jak ma więcej reklam Twoja konkurencja to jesteś niżej najlepiej można to zauważyć na słowa kluczowe związane ze sklepami internetowymi (z handlem internetowym) takie jak prezenty walentynki czy cokolwiek takiego. A i jeszcze jedno adresy podstron jak masz dobre adresy (seo friendly) to wtedy nawet może i główna strona nie będzie w top 10 ale na pewno jakaś podstrona tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:23 |