![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam pozornie wyglądający "głupi problem". A mianowicie mam taki kod:
Jak odpalam ten skrypt na stronie, pojawia mi się błąd że brakuje '<' w tym miejscu: Kod <form action="edit.php" method="post"> Dla mnie powyższy kod wygląda prawidłowo, ale nie działa to pewnie się mylę. Spójrzcie na niego Dodam jeszcze że jak przed tym kawałkiem kodu Kod <form action="edit.php" method="post"> wstawie '?>' to fragment poniżej tego kodu jest ok, ale tak nie może być, bo wtedy nie bedzie realizacji całego kodu.
Ten post edytował frykar 4.02.2009, 21:33:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz to już się wqrw...em. Teraz jak wpisuje w pliku edycja.html Nazwe_serwisu, który chcę aby został edytowany, to wszystkie rekordy zmieniają Nazwe_serwsiu na tą co wpiszę w polu tekstowym:( Bo właśnie to robi to zapytanie. Jeśli chciałeś dodać nowy rekord: 'INSERT INTO `tabela` (`kolumna1`, `kolumna2`, `kolumna3`) VALUES ("'.$wartosc1.'","'.$wartosc2.'","'.$wartosc3.'")'. Jeśli jednak chciałeś aktualizować rekord w tabeli, to powinieneś użyć WHERE. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 17:20 |