![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam pozornie wyglądający "głupi problem". A mianowicie mam taki kod:
Jak odpalam ten skrypt na stronie, pojawia mi się błąd że brakuje '<' w tym miejscu: Kod <form action="edit.php" method="post"> Dla mnie powyższy kod wygląda prawidłowo, ale nie działa to pewnie się mylę. Spójrzcie na niego Dodam jeszcze że jak przed tym kawałkiem kodu Kod <form action="edit.php" method="post"> wstawie '?>' to fragment poniżej tego kodu jest ok, ale tak nie może być, bo wtedy nie bedzie realizacji całego kodu.
Ten post edytował frykar 4.02.2009, 21:33:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Manual, manual, manual i jeszcze raz manual! Cytat mysql_num_rows() zwraca liczbę wierszy w wyniku. Tę funkcję stosuje się tylko do operacji SELECT. Aby pobrać ilość wierszy przetworzonych w operacjach INSERT, UPDATE lub DELETE należy użyć funkcji mysql_affected_rows(). http://pl.php.net/mysql_num_rows Już nie mówię o tym, że : Kod "UPDATE dodaj_serwis SET Nazwa_serwisu='$_POST[Nazwa_serwisu]' LIMIT 1" lepiej byłoby zapisać: Kod 'UPDATE `dodaj_serwis` SET `Nazwa_serwisu` = '.$_POST[Nazwa_serwisu].' LIMIT 1'
Ten post edytował Ramadisu 5.02.2009, 21:29:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 05:11 |