![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z pozycjonowaniem strony w google. A zatem byłem na pierwszej stronie, a spadłem na 5. Co może być przyczyną, adres strony to moszczenica.info . Po wpisaniu w gogle Moszczenica byłem na 1 stronie a teraz jestem na 5. Jak mam wypozycjonować tą stronę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Optymalizacja to nie tylko optymalizacja kodu. Liczy sie jeszcze optymalizacja title, optymalizacja tresci i przede wszystkim linkowanie wewnetrzne. Linki tez sa wazne (przynajmniej obecnie), ale traca na wartosci i trzeba ich miec coraz wiecej i wiecej. Na wiele haslel mozna sie spokojnie wybic bez nich (w sensie bez wielkiej ich ilosci) posiadajac dobrze zoptymalizowana strone.
Co do optymalizacji samego kodu to sie zgodze ze jest to plotka, ktora nigdy nie zostala udowodniona. Sam w to wierze, ale wg mnie to jest jeden z marginalnych czynnikow (moze poza elementami hx i strong) - lepiej miec dobry kod niz zly bo jest czytelniejszy dla robota, ale to ze strona oparta np. o tabele zle sie pozycjonuje to mozna miedzy bajki wlozyc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:16 |