![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, już kiedyś poruszyłem ten temat. Stworzyłem bazę w mysql. Baza to serwis komputerowy. Mam tablice dodaj_serwis. Problem polega na tym, ze chcem z tej bazy wyszukać jakiś rekord wprowadzając np. dane-klienta albo nazwe_serwisu. Oto skrypt:
szukaj.php
Jestem prawie pewny ze problem jest tutaj:
Jak to rozwiazac. PHP nie jest moja mocna strona (dopiero zaczynam). Jak ewentualnie poprawic ten kawałek kodu. Dzieki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Chcem Ja nie chcę, to czemu piszesz prawie "chcemy"? ![]() Cytat gdy np. na stronie wyszukujacej wpisze nazwe_serwisu (dla przykladu: wpisuje Geforce 7600GT i wyswietlaja mi sie wszyskie rekordy gdzie jest to 'haslo' czyli Geforce 7600GT). Czy teraz jest to jasniejsze?? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=11...st&p=566460 ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 11:35 |