![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też dostaliście ten spam? A tak poza tym pytanie troszkę do ściany: skąd oni mieli mój mail? (tak - jest tutaj zawarty element pretensji).
Po co drugie forum o PHP? Ten post edytował Jabol 31.01.2009, 12:17:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Każdy kiedyś zrobił stronkę i każdy chciał mieć na niej duży ruch. Nie popieram spamu, ale składanie wniosku do prokuratury w tym wypadku uważam za przesadę. Jasne, każdy by tak chciał ale czy to uprawnia do spawmowania? Chcę mieć fajne auto to idę je ukraść? Również początkowo byłem zdania, że koleś już dostał nauczkę (zapewne ma pełne majty) ale jednak praktycznie od razu zmieniłem zdanie: Niby przeprosił ale wydaje się to być zwykłym "sory". Tak jak ludki piszą w tym temacie: gość czuje się bezkarny i to (mnie osobiście) najbardziej wkurza. I te początkowe tłumaczenia, że nie wie co robił. G***o prawda, dokładnie wiedział co robi i powinien za to ponieść konsekwencje. Tym bardziej, że całe zajście może (i pewnie ma) bezpośredni związek z dawnym włamaniem na php.pl. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:45 |