![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też dostaliście ten spam? A tak poza tym pytanie troszkę do ściany: skąd oni mieli mój mail? (tak - jest tutaj zawarty element pretensji).
Po co drugie forum o PHP? Ten post edytował Jabol 31.01.2009, 12:17:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Skoro winni nie chcą współpracować, będzie tak jak napisał ~scanner - zajmą się tym właściwe instytucje.
Nie znam sprawy włamania z przed prawie 3 lat, więc ciężko mi określić czy to właściwy trop. Wydaje się on jedynie możliwy ze względu na różnice pomiędzy oboma bazami danych (różne maile). Cytat Ja osobiscie jestem przekonany, ze pochodza one z forum.php.pl i ze to wy powinniscie sie z tego wytlumaczyc, a nie "Sebastian Dudek". Jezeli problemem jest zdobycie od niego skad zdobyl te maile, to moze powinniscie isc od razu na policje? Mylisz się. Nie My jesteśmy sprawcami, tylko Sebastian Dudek, co sam zresztą przyznał. To On powinien się tłumaczyć. Każda inna opinia godzi w zdrowy rozsądek. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:51 |