![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też dostaliście ten spam? A tak poza tym pytanie troszkę do ściany: skąd oni mieli mój mail? (tak - jest tutaj zawarty element pretensji).
Po co drugie forum o PHP? Ten post edytował Jabol 31.01.2009, 12:17:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ja osobiscie jestem przekonany ze to eth namieszal - to byly e-maile od niego ...
jestem gleboko przekonany ze to wlasnie jego robota moje przekoananie jest tak glebokie ze hohohoho powiem wiecej przekoanlicie mnie ze moje przekonanie jest przekonywujace i to wlasnie on powienien odpowiedziec na nasze przekoanania - powinien przekonac nas co do przekoanan wobec jego przekoanan :-) przekoany zostalem .... ogolenie rzecz biorac ubawilem sie :-) jeszcze raz powiem to co powiedzieli inni .... w PHP.PL Wasze e-maile sa bezpieczne i nigdy nikt nie uprawniony nie mial do nich dostepu. Pretensje prosze kierowac do autora spamu ! nie do nas ... swoja droga kiedys bralismy udzial w promowaniu konkursu GG na cos tam . Jedna z punktow wspolpracy byla koniecznosc wyslania e-maili z informacja do Was ... (chcieli otrzymac baze Waszych e-maili) i jej nie dostali ... odmówiłem w 100% choć zapewniano mnie że e-maile nie wypłyną ... wtedy decyzje oparlem na przekoaniu ze nie po to powierzaliscie nam swoje e-maile aby nawet takiej firmie jak gg (wkoncu nie jest mala) im nie oddawac ... i tego zawsze sie caly php.pl trzyma - odrobine szacunku dla nas ... Panowie .... nie bede odpowiadal na zarzuty ktore powinny byc kierowane nie do NAS i ostatni punkt - dla osobistego swietego spokoju wewnetrzy audyt bezpieczenstwwa odbedzie sie ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:08 |