![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też dostaliście ten spam? A tak poza tym pytanie troszkę do ściany: skąd oni mieli mój mail? (tak - jest tutaj zawarty element pretensji).
Po co drugie forum o PHP? Ten post edytował Jabol 31.01.2009, 12:17:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
No cóż.
Mimo moich prób wyjaśnienia Sebastianowi, iż źródło danych jest nam niezbędnie potrzebne, jedyne co udało mi się od niego wyciągnąć, to to, że zasłania się włamaniem na php.pl (link), oraz że maile znalazł na google. Niestety ani zapytań jaki użył, ani adresów bezpośrednich do źródeł nie podał, w związku z czym dzisiaj, najdalej jutro przygotuje odpowiednie pisma i wyślę je do organów ścigania. Abyście mieli pewność, zobowiązuję się wystawić na forum skany dowodów nadania listów poleconych. Prawdopodobnie jeszcze skonsultuję się z naszymi prawnikami, aby ustalić najszybszą ścieżkę działania. --- Update: Sebastian nie rozumie, że skoro znalazł, to powinien powiedzieć nam gdzie, a nie przy pomocy tego co nam zostało ukradzione dodatkowo łamać prawo. Moja rozmowa na IM z Sebastianem zostanie wysłana do wiadomości Zarządu. Update 2: Niestety z braku czasu nie jestem w stanie wyszukać samodzielnie tych informacji - jeśli komuś się chce, może spróbować mi pomóc, za co będę wdzięczny. Może uda nam się samodzielnie ustalić adresy źródeł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:57 |