Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Poddaję się waszej ocenie
ricardo11

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
Czytam opinie waszych wypowiedzi przy ocenie stron i widząc ostrą krytykę,zdecydowałem się jej poddać,prosząc o ocenę tej strony.Co poprawić?, co wyrzucić? i co dodać? http://www.ekup24.pl/index.php
Dzięki za szczere wypowiedzi.Pozdrawim wszystkich użytkowników

// na przyszłość proszę dawać tytuły, które w jakimś stopniu przybliżają przedmiot oceny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
// ayeo
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
klocu

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jak dla mnie mdłe.
Menu na górze rozstrzelone ale nie bardzo wiem czemu i po co.
Te dwa obrazki pod menu - tragedia. Albo super animowane, albo rozciągnięte jak guma do żucia.
Z boku kolejne dwa animowane cosie.
Obrazki jak coś mówią to wyglądają dla mnie strasznie.

Masz monotonię kolorów. białe tło, szare tła i ew niebieski, który pasuje do wszystkiego kiepsko.
Za chwilę koledzy Cię zjadą za kod na tabelkach. I ja w sumie też, będziesz chciał coś zmienić to nim zlokalizujesz właściwą tabelkę to zajmie to czasu.

I jedna prośba "Dzisiaj jest niedziela , 1 lutego , 2009 Godzina 11:26:31" wiem który jest dziś i wiem która jest godzina. Uwierz to zbędny dodatek.

Strona nie przechodzi przez validator bo masz źle pokodowane znaki.
Podwajasz meta-tagi.

Pachnie mi to jakimś gotowcem. Tylko jeszcze nie wiem jakim. Bo podstrony statyczne są ładniejsze niż główna.
I nie dawaj linków do plików, których fizycznie nie ma. To odstrasza potencjalnego odwiedzającego.

Dodane za chwilę.
Biorę szczegóły aukcji, a na samej górze atakuje mnie baner, że muszę być zalogowany żeby korzystać z serwisu aukcyjnego.
Zaraz moment, to nie mogę przeglądać Sobie nawet kategorii bez zalogowania? Mogę! Tę nieścisłość trzeba poprawić.

Po co dwa razy (lewy bok) i (dół) mówisz mi "Aby móc licytować, musisz się zarejestrować. Logowanie dla zarejestrowanych"
Wystarczy wymusić to na userze przy próbie zakupu, licytacji bądź Kup teraz. I tyle. Nie tłumacz mu jak idiocie co ma robić bo się bidny zgubi.

Dodano za chwilę.
Jak mniemam zmieniłeś tylko szablon opierając się o gotowy skrypt. PHP Pro Bid nie? Zgadłem?

Ten post edytował klocu 1.02.2009, 11:38:05
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:04