![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czytam opinie waszych wypowiedzi przy ocenie stron i widząc ostrą krytykę,zdecydowałem się jej poddać,prosząc o ocenę tej strony.Co poprawić?, co wyrzucić? i co dodać? http://www.ekup24.pl/index.php Dzięki za szczere wypowiedzi.Pozdrawim wszystkich użytkowników // na przyszłość proszę dawać tytuły, które w jakimś stopniu przybliżają przedmiot oceny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) // ayeo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie mdłe.
Menu na górze rozstrzelone ale nie bardzo wiem czemu i po co. Te dwa obrazki pod menu - tragedia. Albo super animowane, albo rozciągnięte jak guma do żucia. Z boku kolejne dwa animowane cosie. Obrazki jak coś mówią to wyglądają dla mnie strasznie. Masz monotonię kolorów. białe tło, szare tła i ew niebieski, który pasuje do wszystkiego kiepsko. Za chwilę koledzy Cię zjadą za kod na tabelkach. I ja w sumie też, będziesz chciał coś zmienić to nim zlokalizujesz właściwą tabelkę to zajmie to czasu. I jedna prośba "Dzisiaj jest niedziela , 1 lutego , 2009 Godzina 11:26:31" wiem który jest dziś i wiem która jest godzina. Uwierz to zbędny dodatek. Strona nie przechodzi przez validator bo masz źle pokodowane znaki. Podwajasz meta-tagi. Pachnie mi to jakimś gotowcem. Tylko jeszcze nie wiem jakim. Bo podstrony statyczne są ładniejsze niż główna. I nie dawaj linków do plików, których fizycznie nie ma. To odstrasza potencjalnego odwiedzającego. Dodane za chwilę. Biorę szczegóły aukcji, a na samej górze atakuje mnie baner, że muszę być zalogowany żeby korzystać z serwisu aukcyjnego. Zaraz moment, to nie mogę przeglądać Sobie nawet kategorii bez zalogowania? Mogę! Tę nieścisłość trzeba poprawić. Po co dwa razy (lewy bok) i (dół) mówisz mi "Aby móc licytować, musisz się zarejestrować. Logowanie dla zarejestrowanych" Wystarczy wymusić to na userze przy próbie zakupu, licytacji bądź Kup teraz. I tyle. Nie tłumacz mu jak idiocie co ma robić bo się bidny zgubi. Dodano za chwilę. Jak mniemam zmieniłeś tylko szablon opierając się o gotowy skrypt. PHP Pro Bid nie? Zgadłem? Ten post edytował klocu 1.02.2009, 11:38:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:04 |