![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też dostaliście ten spam? A tak poza tym pytanie troszkę do ściany: skąd oni mieli mój mail? (tak - jest tutaj zawarty element pretensji).
Po co drugie forum o PHP? Ten post edytował Jabol 31.01.2009, 12:17:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, widzę, że niezły bajzel się zrobił. Przesadziłem, przyznam - chciałem dobrze dla naszego forum, wyszło trochę inaczej. Chciałem też, by większa ilość osób dowiedziała się, że istnieje coś takiego jak php-board. W sumie nie pomyślałem, że taki mailing może zdenerwować tak dużą ilość osób - ba, myślałem, że będzie dobrze i w ten sposób zachęcę ich do postowania na naszym forum też. Zawsze istnieje jakiś wybór - napisać albo na forum głównym php, albo na php-boardzie. Przyznaję się, źle postąpiłem wysyłając mailing, dopiero teraz zdałem sobie z tego sprawę. W związku z czym chciałbym wszystkie osoby które dostały wiadomość przeprosić.
----- Z poważaniem Sebastian Dudek Ten post edytował d3d!k 31.01.2009, 19:39:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:58 |