![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam kilka pytań... aktualnie średnio sobie radzę w programowaniu obiektowym, więc potrzebuje waszej pomocy...
zrobiłem system logowania z mini panelem i problem jest taki: 1) jak się zaloguje lub wyloguje, to muszę odświeżyć stronę żeby dopiero zobaczyć efekt... co jest nie tak? 2) chciałbym żeby kod był przejrzysty i elegancko napisany, a mam podejrzenia że dużo w tym bałaganu... czy można by napisać to ciekawiej... może krócej i efektowniej?
z góry dzięki za pomoc, pzdr. Ten post edytował areli 30.01.2009, 11:42:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat może jestem w błędzie, ale jakoś średnio jestem przekonany do bbcode... Nie stosując BBCode dla kodu PHP zniechęcasz do jego analizowania, a nawet to uniemożliwiasz - zstanów się jeszcze raz.Cytat ponadto taki tekst moderatora wydaje mi się nie na miejscu Niestosowne? Jasne, proste polecenie + uprzejma informacja o skutkach niedostosowania sięCytat Popraw bbcode na [php] w przeciwnym wypadku temat zostanie zamkiety Cytat odpowiedź Crozin’a to sugestie i własne przemyślenia... niewykluczone że ma rację, ale ja nie jestem zobowiązany stosować się do wszystkiego w 100% Własne przemyślenia (mocno nietrafiony zwrot) to co najwyżej punkt 4-ty. Pierwszy to sprawy "techniczne", dwa następne to poprostu błędy, 4-ty - tutaj wspomniane własne "przemyślenia", a na końcu znowu błąd.Cytat najlepiej kogoś kto w sposób praktyczny potrafiłby pokazać jak powinien wyglądać mój system logowania... Czyli mamy Ci niby taki przykładowy system napisać?Cytat s. czy do oddzielenia kodu użyć jakiegoś framework’a? Na podstawie tego wątku mogę stwierdzić, że na zabawę z FW jest dla Ciebie stanowczo za wcześnie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 02:30 |