![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam do zrobienia system egzaminowania studentów OnLine. Może ktoś miał już z tym styczność i mi poradzi jak by to najlepiej rozwiązać. Czy na bazie SQL czy może na plikach. Nie chcę kodu źródłowego tylko zebym wiedzial jak to wizualnie ma wyglądać no i troszkę szczegółów technicznych. Nie wiem czy student ma sie sam zarejestrowac i pisac egzamin czy moze lepiej zeby jakas inna osoba wklepywala do bazy studentow a on sie tylko logowal i pisal egzamin. Czy z bazy SQL mozna losowac rekordy bez powtorzen z danej puli ? Domyślam się że logowanie ma być po nr indeksu, roku i czyms tam jeszcze? Za wszelką pomoc dzieki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jeszcze jedno pytanko. Jak zrobić logowanie studentów? Czy nr indeksu i pesel wystarczy czy trzeba jeszcze cos dorzucić ? Tak zeby ktos sie pod niego nie podszył itp.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 05:24 |