![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Postanowiłem założyć ten temat, by prowadzić w nim dyskusje na temat przeglądarek. Jak mówi stare przysłowie - "Koń jaki jest, każdy widzi.". A jak to jest z przeglądarkami? Dlaczego IE traci na rzecz Fx i Opery (ewentualnie Safari). Jaka przeglądarka jest najlepsza dla dewelopera, a jaka dla użytkownika? Co powoduje, że ludzie oszaleli na punkcie bicia rekordu przez Mozillę oraz czego można się spodziewać po IE8? A może coś Ciebie denerwuje w jakiejś przeglądarce?
Zapraszam do dyskusji. P.S. Proszę powstrzymać się od bezsensownych tekstów w stylu - "IE to badziew, bo tak". |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vokiel
Jeśli coś jest pod Operę i jest użyteczne, a nie masz tego w Firefox, to sprawdź plugin'y zanim pochwalisz. Foxmarks - do synchronizacji zakładek I rozumiem że są osoby co lubią mieć all-in-one, ale nie lubię jak ktoś pisze że x jest lepsze bo ma to, a y tego nie ma, gdy to nie jest prawdą. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vokiel Jeśli coś jest pod Operę i jest użyteczne, a nie masz tego w Firefox, to sprawdź plugin'y zanim pochwalisz. Foxmarks - do synchronizacji zakładek I rozumiem że są osoby co lubią mieć all-in-one, ale nie lubię jak ktoś pisze że x jest lepsze bo ma to, a y tego nie ma, gdy to nie jest prawdą. A jakie to ma znaczenie?! Ja (i nie tylko ja) lubię mieć wszystko od razu (chyba, że ma jakieś wady, które są zdecydowanie zbyt duże). Każdy ma swoją opinię na ten temat, ale co z tego? Ja wolę Operę. Ty wolisz Fx. No i świetnie. Koniec dyskusji... Bo nie ma sensu walczyć na ten temat. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakie to ma znaczenie?! Widać nie rozumiesz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać nie rozumiesz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Właśnie rozumiem. Chodzi Ci o to, że niektórzy mówią, że czegoś nie ma w Fx, a to jest nie prawda, bo ma. Tylko że jako wtyczka. Pomimo to, jest to wojna. Zbędna, bo wydaje mi się, że autor wiedział, że Fx ma takie wtyczki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:02 |