![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonuję projekt jobeet ze strony symfony.
Gdy próbuję użyć generate:project jobeet dostaję komunikat że ten folder już istnieje: Kod D:\wamp\www\sfprojects\jobeet\lib\vendor\symfony\data\bin>symfony generate:proje ct jobeet A project named "jobeet" already exists in this directory. Jak na to zaradzić? -------------------- Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod D:\wamp\www\sfprojects\jobeet\lib\vendor\symfony\data\bin>symfony generate:project adasdsadsadasdasdasdsa A project named "adasdsadsadasdasdasdsa" already exists in this directory. Jak go nie nazwę to i tak wyskakuje że już istnieje. Przy okazji, skąd ściągnąć akcelerator php? Chodzi mi o to: Kod [WARNING]] has a PHP accelerator *** Install a PHP accelerator like APC (highly recommended) *** Szukałem php_acp.dll ale nie mogę znaleźć - znalazłęm tylko dla 5.2.4 a mam 5.2.8 - nie chce mi jej załadować. -------------------- Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:52 |