![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam oto taki skrypcik:
Skrypt wyswietla i dodaje (powinien) rekordy z/do bazy danych ktora wczesniej stworzylem w PMA. Jednak problem w tym iz nie dodaje, nie wyswietla mi sie zaden blad... poprostu po wcisnieciu przycisku odswieza mi sie strona nie dodajac rekordu... Prosilbym o sprawdzenie poprawnosci kodu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, napisalem bardzo prosty skrypt logowania i rejestracji, bez uzycia sesji (poki co) i zabezpieczen.
I tak z ciekawosci sie chce zapytac czy najbezpieczniejszym miejscem przechowywania uzytkownikow i hasel jest baza, czy moze lepsza sa zwykle pliki... a moze sa jeszcze lepsze pomysly? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) logowanie.php
P.s Przekierowanie musialem wykonac za pomoca meta poniewaz header nie dzialal, moze ma ktos jakis pomysl czemu? Pozatym jezeli ktos dopatrzyl sie sporego bledu to prosze o wskazowke. Ten post edytował Suule 16.01.2009, 16:05:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:23 |