![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, tworzę stronę o tematyce bukmacherskiej. Szczególny nacisk kładę na działy Typy, Kontuzje, Transfery (stąd nazwa strony)
Strona jest w trakcie tworzenia, ale barddzo proszę o wszelkie komentarze, uwagi i podpowiedzi. Proszę o to w tym momencie, aby później można było szybciej ewentualnie coś zmienić, poprawić... Z góry dziękuje za wszelkie uwagi! Odwiedź moją stronę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link nie działa.
Nie da się jakoś prościej? - SecondMenu - musi być w tabeli? - Reklamy google trochę wyjeżdżają za prawą krawędź. - W gorących tematach [czytaj] wpieprza się do diva ze stronami. Ten sam div nadal zawiera [next] zamiast [następny]. Tylko teraz nie ma [previous] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to ma do rzeczy? To nie jest jakoś strasznie trudne działanie matematyczne dla komputera. Nie szukaj dziury w całym.
- W gorących tematach [czytaj] wpieprza się do diva ze stronami. Ten sam div nadal zawiera [next] zamiast [następny]. Tylko teraz nie ma [previous] Nie można w cywilizowany sposób wyrazić swojej myśli i emocji w tak publicznym miejscu jak to forum?! Nie obniżaj poziomu dyskusji, bardzo proszę. Post zaraportowałem. Mam nadzieję, że moderatorzy nie pozwolą na wulgaryzmy i Przepraszam za off-topa. Ten post edytował Kildyt 12.01.2009, 16:50:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 15:01 |