![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka, zapodaje linka do mojego niedawno co skończonego portfolio. Prace są takie sobie ale wypociłem się sporo nad portfoliem :/. Niestety nadal wersja pod IE w przygotowaniu.
www.karolRzadczyk.org C&C mile widziana ![]() Ten post edytował zadloPL 9.01.2009, 15:53:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(AxZx) strona fajna, tylko po co napis beta koło logo? chciałeś iść trendem serwisów web2.0 ? Puki nie ruszy i pod IE będzie beta ![]() Cytat(.radex) uee? Ja tego nie pisałem Już poprawiłem ![]() Cytat(melkorm) Super strona, dosłownie pełne 10/10, już się nie czepiam tego beidnego IE co powinieneś od początku "pilnować" wtedy łatwiej odrazu zrobić na wszytskie przeglądarki i mieć spokój ;} ... ale i tak super ;P Co do tego to się zgodzę z pilnowaniem nawet tak na początku było ale potem była zmiana Maca i niechęć instalowania na nim Emluatora XP... i jak już przyszło luknąć prawie skończoną to nic nie działało ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 23:00 |