![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka, zapodaje linka do mojego niedawno co skończonego portfolio. Prace są takie sobie ale wypociłem się sporo nad portfoliem :/. Niestety nadal wersja pod IE w przygotowaniu.
www.karolRzadczyk.org C&C mile widziana ![]() Ten post edytował zadloPL 9.01.2009, 15:53:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi, wam że bez js nie działa?? Fakt :/ mam w planach wersję bez js... ale naprawdę są ludzie którzy mają wylączone js
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi, wam że bez js nie działa?? Fakt :/ mam w planach wersję bez js... ale naprawdę są ludzie którzy mają wylączone js ![]() ![]() starsze (albo raczej: mniej zaawansowane technicznie) komórki, także ludzie niewidomi (to jest portfolio, więc teoretycznie nie strona nie dotyczy takich osób), znam osobę, która (nie wiem dlaczego) nie używa JS-u, pomimo normalnej przeglądarki ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:23 |