![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
O ile w tabelkach była to banalna sprawa na divach mam problem. Mam layout 3 kolumnowy, lewy,prawy: 200px; środkowy 400px, razem daje 800px Czasami dla niektórych pluginów będę musiał wywalić prawą lub lewą kolumne albo i nawet obie. Nie wiem w jaki sposób zmusić środkowy div aby się rozciągał w przypadku braku, jakiejś kolumny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zależy jaka to ma być stronka. Zawsze można się pobawić parametrami $_GET... jeżeli
if(!isset($_GET['typ'])) --> 3 kolumny i takie szerokosci jako podałeś if($_GET['typ']==1) --> 2 kolumny lewa i srodkowa if($_GET['typ']==2) --> 2 kolumny prawa i srodkowa if($_GET['typ']==3) --> tylko srodkowa no ale to wtedy w kazdym linku tam gdzie jest zmienna liczba divów musiałbyś przekazywać ten parametr wiec to troche lipa. A nie moglbys zawrzeć tych divów do jednej tableki z szerokością 800px. i potem dla środkowego diva dać width="100%" (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:31 |