![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym się was zapytać, jakich funkcji, funkcjonalności, rzeczy, zalet brakuje wam w polskich, a możę w zagranicznych serwisach społecznościowych. Mnie osobiście często denerwuje, zbytnia komercyjność takich serwisów, często też zbyt duża ilość różnokolorowej grafiki. Czy macie jakieś opinie? Czego byście chcieli w serwisie?
pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że każdy zaczynał od stron za darmo na sponsorowanym serwerze. Nie gadajcie, że u was tak nie było. Teraz wielce mówicie o non-profit jakby to było zło. Co do manipulacji w wynikach miałem rację! A serwery dają teraz za darmo w śmiesznych promocjach. Z życia wzięte (przy zakupie domeny, nawet za 12gr dostaniesz ile chcesz kont hostingowych po 30gb pojemności i 60gb transferu m-cznie, z nieograniczoną ilością domen etc. na pół roku). Haczyk jest taki, że przedłużenie serwera na kolejne pół roku kosztuje ok. 150 zł, ale tego przecież nie musisz wykupywać.
Zatkało? Cytat Żeby robić coś profesjonalnie pierw trzeba się na tym znać. A niby gdzie je zdobędziesz jak nie tworząc strony? Ten post edytował Pablo128 4.01.2009, 14:43:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 14 Dołączył: 20.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linki sponsorowane to nie jest żadne manipulowanie wynikami wyszukiwania. Co Ty chrzanisz. Jest to normalna usługa, która obok wyszukanych pozycji wyświetla promowane, czyli te za które kto zapłacił. Obawiam się, że trudno będzie go przekonać. Jak ktoś wierzy w międzynarodowe spiski żydów, masonów czy cyklistów, to nie udowodnisz takiej osobie, że jest inaczej. Wręcz przeciwnie, będzie myślała, że jesteś częścią spisku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 10:38 |