![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym się was zapytać, jakich funkcji, funkcjonalności, rzeczy, zalet brakuje wam w polskich, a możę w zagranicznych serwisach społecznościowych. Mnie osobiście często denerwuje, zbytnia komercyjność takich serwisów, często też zbyt duża ilość różnokolorowej grafiki. Czy macie jakieś opinie? Czego byście chcieli w serwisie?
pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Trzeba próbować a nie pieprzyć że coś profesjonalnie się robi nie mając o tym pojęcia. Jeśli ten serwer jest do profesjonalnych stron to sorry ale nie. Na jedynym ze swoich małych serwerów miałem zużycie transferuje do 10GB dziennie więc te 60GB stykło by mi na 6 dni. Wyobraź sobie jakie transfery ma taka fotka, liczę to w TB dziennie. Na rozwinięty i popularny serwis to nie starczy, ale na nabieranie doświadczenia zdecydowanie tak. Ta fotka na początku też zabierała kilka gb na m-c. Cytat Linki sponsorowane to nie jest żadne manipulowanie wynikami wyszukiwania. Co Ty chrzanisz. Jest to normalna usługa, która obok wyszukanych pozycji wyświetla promowane, czyli te za które kto zapłacił. Każdy nazywa to inaczej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 12:29 |