![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym się was zapytać, jakich funkcji, funkcjonalności, rzeczy, zalet brakuje wam w polskich, a możę w zagranicznych serwisach społecznościowych. Mnie osobiście często denerwuje, zbytnia komercyjność takich serwisów, często też zbyt duża ilość różnokolorowej grafiki. Czy macie jakieś opinie? Czego byście chcieli w serwisie?
pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opowiem ci taką historyjkę erix.
Jest sobie rybak, codziennie wypływa w morze wydaje pieniądze na łódź, paliwo, naprawy, sieci. Łowi te ryby sprzedaje je, zarabia jakąś tam kasę. Utrzymuje się z ryb. Ale czy słyszałeś kiedyś jakiegoś rybaka który mówi: cholerni wędkarze, wydają kasę na przynęty i łowią moje ryby jeszcze ze swoich pieniędzy płacą za to co złowili*. Odbierają mi pracę i robią sobie źle, mogliby u mnie rybę kupić taniej. *Proszę mnie wyprowadzić z błędu bo sam nie wędkuje ale jeśli wędkuje się na prywatnych stawach to chyba sie płaci za każdy kg? Konta mówisz nie dostane. Przeglądając to forum zauważyłem ogłoszenia typu: konto/domena/transfer w zamian za napisane skryptu. Handel wymienny kwitnie. Ja np zaczynałem swoją przygodę w PHP w portalu który dał mi prywatnego shella na dedykowanym serwerze. Może to nie jest jakiś kosmos ale koszty miałem zerowe (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował legorek 4.01.2009, 00:54:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 14:55 |