![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam formularz wysyłania emaila z załączniekiem i zwykły email jak połaczyc te dwa skrypty mógłby mi kroś pomóc bo próbuje i próbuje i nic mi nie wychodzi temu zwracam się do was
zwykły email
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 54 Dołączył: 2.05.2006 Skąd: Nadarzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to
Kod if (empty($_POST['nick']) || empty($_POST['nazw']) || empty($_POST['ulica']) || empty($_POST['kod']) || empty($_POST['miasto']) || empty($_POST['telefon']) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['temat']) || empty($_POST['tresc'])) { echo "Nie uzupełniłeś wszystkich rubryk."; echo "<br>"; echo "<a href='javascript:history.go(-1)'>wróć</a>"; exit; } wstaw po Kod if ($_POST["wyslij"]==1) { a to : Kod $wiadomosc = "Imie: ".$_POST['nick']." Nazwisko: ".$_POST['nazw']." Ulica: ".$_POST['ulica']." Kod pocztowy: ".$_POST['kod']." Miasto: ".$_POST['miasto']." Temat: ".$_POST['temat']." Telefon: ".$_POST['telefon']." E- mail: ".$_POST['mail']." Tresc: ".$_POST['tresc']." "; $tematyka = "kontakt".$temat; mail ("email@email.pl", $tematyka, $wiadomosc ); echo "Dziekujemy za wysłanie do nas maila,"; zamiast Kod $tresclistu = "tutaj piszesz całą treść maila";
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:29 |