![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak w jquery przekazac zmienna metoda POST lub GET do skryptu PHP, ktory nastepnie powinien za pomoca tej wartosci wykonac zapytanie SQL i dalej wyswietlic wynik na stronie ?
utknalem na czyms takim:
o ile w konsoli firebuga dodaje do adresu wartosc id_mag (gdy wezme GET) to nie wiem jak tego uzyc w php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
o zgrozo....
Dostales ode mnie dzialajace skrypty. Wykonales je doslownie? Wykonaj to co dostales doslownie bez zadnych swoich "poprawek" i nie pisze ze nie dziala!!! Co do Twoich modyfikacji: <a href="#" onclick="klik();return false;">Kliknij mnie</a> tu<?php echo $_GET['id_mag']; ?> ty wogole tego nie czaisz. Przeczytaj kilka kursów o ajax bo nie masz zielonego pojecia o idei jego dzialania. Twoje echo $_GET['id_mag'] w glownym skrypcie sie nie wykona, nie przy glownym ządaniu. zrozum to. Nie mieszaj pojec, tylko wykonaj to co ci dalem a potem poczytaj jeszcze o tym. edit: a jak te id chcesz mie "tu" to zrob tak: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 07:11 |