![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt logowania jak poniżej, niestety cokolwiek nie wpisze w formularzu logowania przeniesie mnie na stronę zastrzeżoną tylko dla userów zalogowanych (panel.php - puki co pusta) Formularz:
Login.php
Napisalem ten skrypt bo chcę się nauczyć posługiwać sesjami, których za bardzo jeszcze nie rozumiem. Gdy $zapytanie = mysql_query.... dam pod elseif wtedy pokazuje mi sie pusty ekran. Jezeli taki topic byl to sory ale nie znalazlem. Ten post edytował MateuszScirka 2.01.2009, 15:12:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze mi sie wydawalo ze !$zmienna oznacza cos przeciwnego do $zmienna, jakas niezgodnosc, a nie pustość. No ale spróbowałem jeszcze inaczej:
Jednak co nie wpisze przejde znowu do zastrzezonej strefy a gdy mam
wywala mi blad podczas logowania zawsze. Moglby ktos zmodyfikowac kod? Ta metoda prob i bledow nie pomaga jednak. Zasob moich pomyslow sie wyczerpal |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:32 |