![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki wybrać laptop ?
- przeznaczenie: mobilne uzywanie - znaczy: do przenoszenia, brak wymagan pod gry, filmy itp. - IBM ThinkPad - do 4.5 tys brutto chodzi mi o serie, i ew. konfiguracje - jak np. system operacyjny (XP/Vista) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kup desktop do takich rzeczy, na laptopie będziesz się tylko męczył. Za takie pieniądze (4.5k) możesz kupić i komputer stacjonarny wystarczający do programowania i sredniej jakości laptopa na raz. Hmm, dlaczego ? Sądze że laptop do właśnie pracy jest najlepszy - a jego głóną zaletą jest mobliność - masz swój sprzęt itp. zawsze tam gdzie jesteś ... sam pracuje na PC'ie (jeszcze) i czasami ide gdzieś i coś mam napsiać a tam nic nie ma ... trzeba wsyztsko stawiać od nowa ściagać oprogramowanie itp~~ (fakt wiele czasu nei zajmuje ale zawsze). Też pare razy spotkałem się z tym że robiłem projekt w domu i w "terenie" też masakra latać w kółko z pene'm zapomniało się zgrać czy coś i masakra xP Co do tematu, też bym patrzał na układ klawiatury, jej wytrzymałość, wielkość LCD i jego parametry - reszta to ewentualnie wielkość dysku , no i oczywiście ługość życia baterii . Ten post edytował melkorm 30.12.2008, 01:45:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:39 |