![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym, mieć możliwośc usuwania kilku rekordów "za jednym zamachem" przy pomocy pól checkbox. Ogónie strona składa się z dwóch części: 1. usuwanie pojedynczego rekorku 2. usuwanie kilku rekordów Pierwsza część działa dobrze, natomiast z drugą mam problem. Najpierw użytkownik wyszukuje rekordy (wybiera kierunek i semestr -> wyszukiwany jest numer grupy -> nr grupy zapisywany jest do tablicy -> pobrany z tablicy nr grupy jest wykorzystywany do wyszukiwania rekordów), wyświetla się tableka z wynikiem szukania, gdzie przy każdym rekordzie jest checkbox. Użytkownik zaznacza wybrane, klika "Usuń wszystkie" i ... nie działa
Gdzie popełniam błąd? Pozdrawiam... P.S. Dlaczego przy pierwszym wejściu na stronę dostaję błąd "Nie można zapisać wyniku w tabeli lub nie znaleziono żadnych studentów"? Taki sam błąd otrzymuję, gdy chcę usunąć kilka rekordów... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znowu coś tam próbowałem poprawić:
1. Na razie chcę zobaczyć, czy w ogóle checkbox'y "zaznaczają się"... Jednak nie widzę, żadnego efektu. To samo jeśli wyciągnę przed warunek
2. Ciągle nie umiem zrozumieć o co dokładnie chodzi z testowaniem zapytania. Mógłbyś jeszcze raz, powoli, spokojnie i dużymi literami to powiedzieć? 3. Co do raportowania błędów, to nie pcham się do tego - nie mój serwer... Pozdrawiam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 04:57 |