![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak juz zaznaczyłem w temacie, chciałbym żeby komentarze które uzytkownicy będa wpisywać pod zdieciami w galerii przychodziły najpierw na moja skrzynke a potem chciałbym ewentualnie je zatwierdzic i wystawic bądz odrzucić. Czy ktoś wie jak to zrobic? bardzo prosze o pomoc to ważne dla mnie jest
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mówimy cały czas o IMGallery prawda??
więc musze zmienić kod w katakogu popup tam jest plit koment i powinienem zmienić w kodzie <? $pobieranie = mysql_query ("SELECT * FROM $komentarze WHERE id_fotki = '$_GET[id_phot]' ORDER BY 1 DESC"); while ($zapisz = mysql_fetch_array($pobieranie)) { $komentarz =$zapisz['komentarz']; $nick =$zapisz['nick']; $data =$zapisz['data_dodania']; $komentarz = word_wrap($komentarz, 55, '');//dzieli długie stringi echo "<b>Dodał:</b> $nick, $data<br />$komentarz<br /><br />"; } ?> Tą linijke tak? $pobieranie = mysql_query ("SELECT * FROM $komentarze WHERE id_fotki = '$_GET[id_phot]' ORDER BY 1 DESC"); pisałas też o funkcji mail co dokładnie masz na myśli?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:54 |