![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcialbym się automatycznie zalogowac na daną storne za pomocą curl. Jestem poczatkujacy i napisałem a reczej zlepiłem cos takeigo:
CODE function createPostString($aPostFields) { foreach ($aPostFields as $key => $value) { $aPostFields[$key] = urlencode($key) . '=' . urlencode($value); } return implode('&', $aPostFields); } $postFields['email'] = 'mojemail'; $postFields['password'] = 'haselko'; $ch = curl_init('https://www.strona/login.php?url=%2Fpodstrona.php'); curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3'); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, createPostString($postFields)); curl_setopt( $ch, CURLOPT_POST, TRUE ); curl_exec($ch); curl_close($ch); ?> Jednak po odpaleniu skryptu w przeglądarcę widac jedynie stronę logowania danego aadresy wiec jak widać nie dziala. Co moze byc przyczyna? Nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozesz sprecyzowac?
Działałem na skrypcie dostpenym po zalogowaniu w dropped.pl/check3.php do sprawdzania dostpenosci domen. Wszystko smigalo elegancko do pewnego momentu. Teraz zaczeło wywalać białą strone czy działam skryptem czy tez recznie wejde i sprawdze jakakolwiek domenke. Wiem ze na kolegi koncie nie wywala białej strony, jest ok. Zastanawiam sie wlasne czy to jakas blokada na konto ze strony serwisu czy co? Czy mogę ja jakos ominac, załozenie nowego konta wydaje sie byc rozwiazaniem ale na jak dlugo.. raczej niedlugo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:20 |